Otränad!!

Otränad!!

Otränad är ett 8-veckors program för dig som vill komma igång med träningen i liten grupp och tillsammans med andra otränade.

Här är ingen bättre eller sämre än någon annan och all träning är helt prestigelös där du tränar fullt ut efter dina förutsättningar.

Träningen under veckornas gång kommer att variera med allt ifrån styrka till kondition och rörlighet. Varje träff är 40 min varav 25 min träning

De första veckorna börjar vi väldigt försiktigt för att sedan trappa upp träningen sakta men säkert.

Fokus är att träningen skall vara rolig och vårt mål är att du efter 8 veckor har funnit träningsglädjen, byggt upp ditt självförtroende gällande träning samt fått in en vana till att fortsätta på egen hand efter kursens slut.

Utöver träningarna 1 gång i veckan ingår först en träff tillsammans med en coach för att göra en personlig hälsoplan samt möjlighet att ställa frågor om du har. Här finns då också möjlighet att göra en inbodyvägning (frivilligt) där vi kommer kunna se hur mycket fett, vatten och muskler som sitter på kroppen och hur det är fördelat.

Under kursens gång ingår coachning via en Facebooksgrupp.

Efter sista träningstillfället ingår även en återträff för att följa upp samt diskutera och lägga upp en fortsatt träningsplan efter kursens slut.

Pris: 1800:-

(För dig som vill kunna gå på våra övriga gruppträningsklasser och i gymmet under kursens gång kan lägga till ett tillfälligt medlemskap för 459:-/mån).

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.