Info Coronavirus

Info Coronavirus

Idag torsdag den 15:e juli har butiker, gym och andra besöksverksamheter inte längre kvadratmeterkravet kvar för sina verksamheter. Vi är såklart glada över att vi får möjlighet att ta emot fler besökare men vi uppmanar fortsatt alla att visa hänsyn till varandra. I det stora hela förändras inte så mycket just nu då vi väljer att utöka vår verksamhet successivt. Vissa gruppträningsklasser kommer att få fler platser men det kommer att vara en bra bit kvar till maxkapacitet. Det känns bra för oss att göra justeringarna i etapper och vi hoppas att det känns bra för er också.
Vi tackar för ert förstående, ert tålamod och för att ni hjälper oss att ta ansvar. Vi vill fortsatt vara en trygg plats att träna/vara på och tillsammans hjälps vi åt att skapa detta. Håll avstånd, gör rent din utrustning efter dig och stanna hemma om du är sjuk. Det kan vi nu, och det fortsätter vi med. Vi behöver hålla ut lite till och vi behöver göra det TILLSAMMANS!
Fortsätt prioritera motion, rörelse och hälsa. Vi finns här och vi hjälper dig gärna. För en frisk, stark och välmående tillvaro.
Var rädda om varandra, njut av det vackra vädret, träna, må gott och ha en fortsätt härlig sommar.

 

Mvh Personalen

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.