Team express!!!

Team express!!!

Med TEAM-express fick jag tillbaka träningsglädjen efter skada!
Har ej kunnat träna efter att ha dragit på mig en skada före och under Vasaloppet -2018. Jag påbörjade sjukgymnastik under hösten och har sedan dess inte kunna tränat fullt ut.
Under mars hoppade jag in i en TEAM-grupp. Detta är det bästa jag gjort! Tränat upp kroppen under 12 veckor och nu har jag i princip ingen smärta i min rygg och kan sova på nätterna och det är rent ljuvligt att vakna utvilad utan värk.
TEAM-passen är uppbyggda på att träna hela kroppen med endast 3-5 deltagare för att det även ska bli individuell träning och detta är helt suveränt. Med en personlig tränare som coachar och peppar under 30 min gör att man tar ut sig mer än vid egenträning och detta känns helt fantastiskt och är riktigt roligt.
Äntligen kan jag träna som innan skadan och ser fram emot att ta fram min racer nu i sommar och skidor till vintern som har stått i 2 år. Ska även fortsätta med att ingå i ett TEAM under hösten för att bli ännu starkare.
Har du inte prövat TEAM så tveka inte. Just nu fyller vi höstens grupper med start Vecka 34!
Måndag 9.00 och 18.30
Tisdag 16.30 och 17.15
Söndag 16.30
Jag rekommenderar verkligen detta! //Bibban
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.