PT Team!!

1 december, 2018

Vecka 2 drar vi igång nya grupper med PT team  träning. 1 gång under 10 veckor träffas vi och tränar tillsammans. 3-5 personer i varje grupp.

Exempel på grupper som startar:

Team Utmaningen express 30 min 1500:-   ( 3-6 deltagare)

Perfekt för dig som har ont om tid.

Står du och trampar på samma ställe och inte kommer vidare i din träning eller vill du utmana dig själv i styrka och kondition? Då är denna Team grupp på 3-6 personer verkligen nåt för dig!

10 träffar där varje pass är unikt med varierande fokus men varje pass har samma mål, att deltagarna ska bli rejält svettiga, trötta och framför allt att de har klivit ut ur sin comfort zone och gett allt och MYCKET till. Alla kan vara med men bra om du är tränings van och tränar regelbundet.

Vad som ingår:

1 pass/vecka under 10 v.

Planerad start vecka 2

 

Team Kom igång 55 min 3000:-   ( 3-5 deltagare)

Har du aldrig tränat förut eller svårt att få till regelbundenhet med din träning?

Då skulle du passa perfekt i denna grupp. Vi jobbar med enkla och effektiva övningar inom styrka och även pulshöjande övningar. Passen är varierande och man jobbar efter sin egen förmåga.

Vad som ingår:

1 pass/vecka under 10 v.

2 Inbody vägningar

Ett individuellt styrkeprogram (som du kan köra i gymmet.)

Planerad start vecka 2

 

Team Frisk rygg – rörlighet, styrka och stabilitet 55 min 3000:-     ( 3-5 deltagare)

Du får hjälp med träning och coachning av en Personlig Tränare i en liten grupp. Du får pröva olika former av rörlighet och styrketräning som passar för dig. Allt detta för att få en friskare mer hållbar rygg och stärka hela kroppen samt få mer kunskap om rörelseapparaten och hur du förebygger ryggbesvär.

Vad som ingår:

1 pass/vecka under 10 v.

Ett individuellt träningsprogram

Planerad start vecka 2

Viktresan 55 min  3750:-   ( 3-5 deltagare)

Du ingår i en grupp och får coachning av en Personlig Tränare/ lic. kostrådgivare. Ni kommer deltaga i kostföreläsning och gemensam träning. Möjlighet till mailkontakt och extra coachning under dessa veckor. Detta är ingen diet utan bra mat som ska vara hållbart.

Vad som ingår:

1 pass/vecka under 10 v.

2 Inbody vägningar och mätningar (fler om man vill)

1 individuellt samtal

Vi använder oss av Nutrition data där du lägger in matintag och kostrådgivaren analyserar och ger förslag på kostupplägg.

 

Är du intresserad av att vara med i nån av grupperna så kontakta oss i receptionen.

 

 

 

 


En reflektion på “PT Team!!”

  1. Josefin D skriver:

    Hej!
    Jag undrar om det finns någon plats kvar i en Team-grupp till hösten? Helst utmaningen. Behöver lite inspo 🙂

    Josefin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Sommarformen 2017

START 1 MAJ SLUT 25 JUNI   VAD ÄR SOMMARFORMEN? Sommarformen är en utmaning som utmanar dig att träna tre gånger i veckan under 8 veckors tid. Genom att träna regelbundet och varierat når du dina mål och är med och tävlar om fina priser.   HUR GÖR JAG? Anmäl dig i receptionen senast 30 […]

Läs mer

Vårruset uppladdning!!

6 Torsdagar med start 6/4 kl 18.30 samlas vi uppe vid sisustugan för att löpa, lunka, powerwalka eller gå tillsammans för att ladda inför Vårruset . Alla kör på i sin egna takt. Även ni medlemmar som inte ska med på Vårruset är välkomna att träna med oss. Hoppas vi ses 🙂

Läs mer

Spin of hope!!

Ett stort tack till ALLA som på olika sätt hjälpte till att samla in pengar till Barncancerfonden!! Vi lyckades få ihop 41 705 kr!! Helt otroligt bra kämpat.  

Läs mer

FortGjort!!!

Under April kommer vi smyga igång med vårt nya tränings koncept.  In och sök på FortGjort så får ni vad som väntar… 🙂

Läs mer

VårRuset!!

Följ med Hälsocenter till Jönköping, Tisdagen den 16 maj för att gå,jogga eller springa 5 km. Vi åker gemensamt i buss från Hälsocenter kl 16.30och är tillbaka ca 21.30. Alla bjuds på picknick! Du får även en T-shirt med HC-logga på. Pris 300 kr inkl. startavgift och resa. Betalning sker vid anmälan till receptionen senast Måndag 27/3. […]

Läs mer

Food box

Nu har vi dragit i gång med Food box, matlådor med noga utvalda råvaror och högt näringsinnehåll. Perfekt att ta med hem efter träningen. Eller varför inte träna på lunchen och sedan avnjuta en food box här på anläggningen, innan du beger dig till jobbet igen.  

Läs mer

I am back!!

Nu är jag färdigutbildad  Personlig Tränare och känner mig superladdad. Kontakta oss, vi finns här för att hjälpa dig nå ditt mål!!

Läs mer

Skillmillen är på plats och den lever upp till sina förväntningar. Har ni inte testat den så passa på vid nästa träningstillfälle!    

Läs mer

Bokningsapp

Nu har vi fått vår bokningsapp för Iphone och Android. Laddas ner på appstore. Sök på hälsocenter Tidaholm  

Läs mer

Mamma/babyträning!!

Onsdagen den 21/9 drar vi igång en ny omgång med mamma/babyträningen. Vi tränar en gång i veckan under 6 veckor. Onsdagar kl 9.45-10.45, Pris 600 kr (medlem 300 kr) Mer information och anmälan kontakta oss på tel 13350 eller maila oss reception@halsocentertidaholm.se

Läs mer
Läs in fler