PT Team!!

23 november, 2017

Vecka 3 drar vi igång nya grupper med PT team  träning. 1 gång under 10 veckor träffas vi och tränar tillsammans. 3-5 personer i varje grupp.

Exempel på grupper som startar:

Team Snabbare och starkare: Perfekt för dig som tränar kontinuerligt men vill utmana dina gränser, testa nya sätt att träna på eller/och få ny inspiration när det gäller träning.

Team styrka och kondition: Denna grupp passar dig som ex inte kommit igång ordentligt med din träning eller kanske aldrig tränat förut och känner dig lite vilsen när det gäller träning.

NYHET!! Team Må bra -hitta rätt balans: Detta är en kurs eller en insiktsutbildning där du kommer att få redskap för att göra en livsstil förändring i ditt liv på ett sådant sätt som passar dig.

Ditt fokus område kan bland annat vara:

-viktnedgång

-hantera stress

-komma i form

-bättre sömn

-smärtlindring

-få balans i livet

Denna PT Team utbildning kommer att fokusera mycket på självkännedom, reflektion och information.

Är du intresserad av att vara med i nån av grupperna så kontakta oss i receptionen.

 

 

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Vårruset!!

Följ med Hälsocenter till Jönköping Tisdagen den 15 maj för att gå, jogga eller springa 5 km. Vi åker gemensamt i buss från Häslocenter kl. 16.15 och är tillbaka ca 22.00. Alla bjuds på picknick! Betalning sker vid anmälan till receptionen senast Torsdagen 5/4 Pris: 300 kr inkl. startavgift och resa. Du hänger väl med!! […]

Läs mer

Spin of Hope!!

TRAMPA FÖR BARN MED CANCER!! Anmäl dig idag! Kom till oss och håll igång en spinningcykel tillsammans med dina kompisar/kolleger under 12 timmar. Vi kör 12 roliga pass och du samlar ihop ett lag på max 12 personer. Spin of Hope körs på ca 130 anläggningar runt om i landet med målet att samla in […]

Läs mer

InBody 270

  Vi har kommit igång med vår nya scanner InBody . En våg som scannar av din kroppssammansättning. Förutom muskel- och fettmängden får du även veta bl.a kroppens muskelbalans samt mängden visceralt fett dvs bukfettet. Tid bokas i reception. Vi erbjuder engångs mätning och ett klippkort på 6 gånger.

Läs mer

Mamma/Baby träning!

Vecka 6 startar en ny omgång av Mamma/Baby träningen. Perfekt för dig som nyss fått barn och vill börja stärka upp dig igen. Under 6 veckor träffas vi varje onsdag klockan 09.45-10.45 600 kr för icke medlemmar. 350 kr för medlemmar. Välkommen att anmäla dig via telefon 0502/13350, mail eller kom in till oss 🙂  

Läs mer

Ny maskin!!!

För några veckors sen anlände vår nya trappmaskin. Den används flitigt av medlemmarna och den är effektiv. Pulsen och baksidan av underkroppen får sig en rejäl utmaning. Fråga någon av personalen om du har frågor om maskinen.

Läs mer

Nya pass!!

Vi vill påminna er om att kontinuerligt in och kika på schemat över våra pass. För vi byter lite då och då ut gamla pass mot nya FortGjort pass. Det finns otroligt många olika FortGjort pass så vi får pröva oss fram under våren för att kunna plocka ut guldkornen 😉  

Läs mer

Beskrivningar av nya pass!

Vi har lagt ut beskrivningar av de nya passen under gruppträning.  In och läs:)

Läs mer

Sommarformen 2017

START 1 MAJ SLUT 25 JUNI   VAD ÄR SOMMARFORMEN? Sommarformen är en utmaning som utmanar dig att träna tre gånger i veckan under 8 veckors tid. Genom att träna regelbundet och varierat når du dina mål och är med och tävlar om fina priser.   HUR GÖR JAG? Anmäl dig i receptionen senast 30 […]

Läs mer

Vårruset uppladdning!!

6 Torsdagar med start 6/4 kl 18.30 samlas vi uppe vid sisustugan för att löpa, lunka, powerwalka eller gå tillsammans för att ladda inför Vårruset . Alla kör på i sin egna takt. Även ni medlemmar som inte ska med på Vårruset är välkomna att träna med oss. Hoppas vi ses 🙂

Läs mer

Spin of hope!!

Ett stort tack till ALLA som på olika sätt hjälpte till att samla in pengar till Barncancerfonden!! Vi lyckades få ihop 41 705 kr!! Helt otroligt bra kämpat.  

Läs mer
Läs in fler