Sommarformen 2017

18 april, 2017

START 1 MAJ

SLUT 25 JUNI

 

VAD ÄR SOMMARFORMEN?

Sommarformen är en utmaning som

utmanar dig att träna tre gånger

i veckan under 8 veckors tid.

Genom att träna regelbundet och

varierat når du dina mål och är med och tävlar om fina priser.

 

HUR GÖR JAG?

Anmäl dig i receptionen senast 30 april

så skriver vi i ett träningskort.

Efter varje träningspass fyller vi i datum och signerar kortet. Man kan fylla i max ett pass per dag. Varje vecka tas de som ej klarat sina tre pass ur registret. För att vara med i utlottningen behöver man träna

tre pass i veckan under hela

sommarformen.

 

VILKEN TRÄNING GÄLLER?

Alla typer av gruppträningspass

gäller för registrering. För styrke- och

konditionsträning krävs minst 45 min

 

PRISUTDELNING                        

För att delta i utlottningen av

priser behöver du ha genomfört dina

träningstillfällen under tävlingstiden.

Alla som klarar utmaningen har chans till att vinna fina priser .

 

Fina priser: Årskort, Personlig Träning, Massage, Ryggsäckar, Kosttillskott och Vattenflaskor m.m

 

Prisutdelning måndag     26 juni Kl. 19.00


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Team Viktresan!!

Viktresan 55 min  3750:-   ( 3-5 deltagare) Du ingår i en grupp och får coachning av en Personlig Tränare/ lic. kostrådgivare. Vad som ingår: – 4 veckors kostprogram. -Tillgång till Nutritiondata där kostschema inkl recept finns. -Ett individuellt samtal plus inbodyvägningar  och mätningar. -9 träningspass/vecka i grupp på 55 min under 10 v. -Ett individuellt […]

Läs mer

Team Frisk rygg!!

Team Frisk rygg – rörlighet, styrka och stabilitet 55 min 3000:-     ( 3-5 deltagare) Du får hjälp med träning och coachning av en Personlig Tränare i en liten grupp. Du får pröva olika former av rörlighet och styrketräning som passar för dig. Allt detta för att få en friskare mer hållbar rygg och stärka hela […]

Läs mer

Team Kom igång!!

Team Kom igång 55 min 3000:-   ( 3-5 deltagare) Har du aldrig tränat förut eller svårt att få till regelbundenhet med din träning? Då skulle du passa perfekt i denna grupp. Vi jobbar med enkla och effektiva övningar inom styrka och även pulshöjande övningar. Passen är varierande och man jobbar efter sin egen förmåga. Vad […]

Läs mer

Team Utmaningen express

Team Utmaningen express 30 min 1500:-   ( 3-6 deltagare) Perfekt för dig som har ont om tid. Står du och trampar på samma ställe och inte kommer vidare i din träning eller vill du utmana dig själv i styrka och kondition? Då är denna Team grupp på 3-6 personer verkligen nåt för dig! 10 träffar […]

Läs mer

PT Team!!

Vecka 2 drar vi igång nya grupper med PT team  träning. 1 gång under 10 veckor träffas vi och tränar tillsammans. 3-5 personer i varje grupp. Exempel på grupper som startar: Team Utmaningen express 30 min 1500:-   ( 3-6 deltagare) Perfekt för dig som har ont om tid. Står du och trampar på samma ställe och […]

Läs mer

Mamma/Baby träning!

Välkommen att komma med din bebis och stärka upp dig efter graviditeten. Vi kör igång en ny omgång i februari av nästa år. Hör av dig om du har frågor eller vill anmäla dig. 0502/13350 eller mail www.halsocentertidaholm.se

Läs mer

InBody 270

  Vi har kommit igång med vår nya scanner InBody . En våg som scannar av din kroppssammansättning. Förutom muskel- och fettmängden får du även veta bl.a kroppens muskelbalans samt mängden visceralt fett dvs bukfettet. Tid bokas i reception. Vi erbjuder engångs mätning och ett klippkort på 6 gånger.

Läs mer

Ny maskin!!!

För några veckors sen anlände vår nya trappmaskin. Den används flitigt av medlemmarna och den är effektiv. Pulsen och baksidan av underkroppen får sig en rejäl utmaning. Fråga någon av personalen om du har frågor om maskinen.

Läs mer

Nya pass!!

Vi vill påminna er om att kontinuerligt in och kika på schemat över våra pass. För vi byter lite då och då ut gamla pass mot nya FortGjort pass. Det finns otroligt många olika FortGjort pass så vi får pröva oss fram under våren för att kunna plocka ut guldkornen 😉  

Läs mer
Läs in fler