Sommarformen 2017

18 april, 2017

START 1 MAJ

SLUT 25 JUNI

 

VAD ÄR SOMMARFORMEN?

Sommarformen är en utmaning som

utmanar dig att träna tre gånger

i veckan under 8 veckors tid.

Genom att träna regelbundet och

varierat når du dina mål och är med och tävlar om fina priser.

 

HUR GÖR JAG?

Anmäl dig i receptionen senast 30 april

så skriver vi i ett träningskort.

Efter varje träningspass fyller vi i datum och signerar kortet. Man kan fylla i max ett pass per dag. Varje vecka tas de som ej klarat sina tre pass ur registret. För att vara med i utlottningen behöver man träna

tre pass i veckan under hela

sommarformen.

 

VILKEN TRÄNING GÄLLER?

Alla typer av gruppträningspass

gäller för registrering. För styrke- och

konditionsträning krävs minst 45 min

 

PRISUTDELNING                        

För att delta i utlottningen av

priser behöver du ha genomfört dina

träningstillfällen under tävlingstiden.

Alla som klarar utmaningen har chans till att vinna fina priser .

 

Fina priser: Årskort, Personlig Träning, Massage, Ryggsäckar, Kosttillskott och Vattenflaskor m.m

 

Prisutdelning måndag     26 juni Kl. 19.00


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Vårruset!!

Följ med Hälsocenter till Jönköping Tisdagen den 15 maj för att gå, jogga eller springa 5 km. Vi åker gemensamt i buss från Häslocenter kl. 16.15 och är tillbaka ca 22.00. Alla bjuds på picknick! Betalning sker vid anmälan till receptionen senast Torsdagen 5/4 Pris: 300 kr inkl. startavgift och resa. Du hänger väl med!! […]

Läs mer

Spin of Hope!!

TRAMPA FÖR BARN MED CANCER!! Anmäl dig idag! Kom till oss och håll igång en spinningcykel tillsammans med dina kompisar/kolleger under 12 timmar. Vi kör 12 roliga pass och du samlar ihop ett lag på max 12 personer. Spin of Hope körs på ca 130 anläggningar runt om i landet med målet att samla in […]

Läs mer

PT Team!!

Vecka 3 drar vi igång nya grupper med PT team  träning. 1 gång under 10 veckor träffas vi och tränar tillsammans. 3-5 personer i varje grupp. Exempel på grupper som startar: Team Snabbare och starkare: Perfekt för dig som tränar kontinuerligt men vill utmana dina gränser, testa nya sätt att träna på eller/och få ny inspiration när det gäller […]

Läs mer

InBody 270

  Vi har kommit igång med vår nya scanner InBody . En våg som scannar av din kroppssammansättning. Förutom muskel- och fettmängden får du även veta bl.a kroppens muskelbalans samt mängden visceralt fett dvs bukfettet. Tid bokas i reception. Vi erbjuder engångs mätning och ett klippkort på 6 gånger.

Läs mer

Mamma/Baby träning!

Vecka 6 startar en ny omgång av Mamma/Baby träningen. Perfekt för dig som nyss fått barn och vill börja stärka upp dig igen. Under 6 veckor träffas vi varje onsdag klockan 09.45-10.45 600 kr för icke medlemmar. 350 kr för medlemmar. Välkommen att anmäla dig via telefon 0502/13350, mail eller kom in till oss 🙂  

Läs mer

Ny maskin!!!

För några veckors sen anlände vår nya trappmaskin. Den används flitigt av medlemmarna och den är effektiv. Pulsen och baksidan av underkroppen får sig en rejäl utmaning. Fråga någon av personalen om du har frågor om maskinen.

Läs mer

Nya pass!!

Vi vill påminna er om att kontinuerligt in och kika på schemat över våra pass. För vi byter lite då och då ut gamla pass mot nya FortGjort pass. Det finns otroligt många olika FortGjort pass så vi får pröva oss fram under våren för att kunna plocka ut guldkornen 😉  

Läs mer

Beskrivningar av nya pass!

Vi har lagt ut beskrivningar av de nya passen under gruppträning.  In och läs:)

Läs mer

Vårruset uppladdning!!

6 Torsdagar med start 6/4 kl 18.30 samlas vi uppe vid sisustugan för att löpa, lunka, powerwalka eller gå tillsammans för att ladda inför Vårruset . Alla kör på i sin egna takt. Även ni medlemmar som inte ska med på Vårruset är välkomna att träna med oss. Hoppas vi ses 🙂

Läs mer

Spin of hope!!

Ett stort tack till ALLA som på olika sätt hjälpte till att samla in pengar till Barncancerfonden!! Vi lyckades få ihop 41 705 kr!! Helt otroligt bra kämpat.  

Läs mer
Läs in fler