VårRuset!!

1 mars, 2017

Följ med Hälsocenter till Jönköping, Tisdagen den 16 maj för att gå,jogga eller springa 5 km.

Vi åker gemensamt i buss från Hälsocenter kl 16.30och är tillbaka ca 21.30.

Alla bjuds på picknick! Du får även en T-shirt med HC-logga på.

Pris 300 kr inkl. startavgift och resa. Betalning sker vid anmälan till receptionen senast Måndag 27/3.

Du hänger väl med!!!

Nytt för i år är att vi tränar (frivilligt) på Berget Torsdagar kl 18.30 tillsammans Vecka 14-19 GÅ, LUNKA, LÖP el. STAVGÅNG

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Team Viktresan!!

Viktresan 55 min  3750:-   ( 3-5 deltagare) Du ingår i en grupp och får coachning av en Personlig Tränare/ lic. kostrådgivare. Ni kommer deltaga i kostföreläsning och gemensam träning. Möjlighet till mailkontakt och extra coachning under dessa veckor. Detta är ingen diet utan bra mat som ska vara hållbart. Vad som ingår: 1 pass/vecka under […]

Läs mer

Team Frisk rygg!!

Team Frisk rygg – rörlighet, styrka och stabilitet 55 min 3000:-     ( 3-5 deltagare) Du får hjälp med träning och coachning av en Personlig Tränare i en liten grupp. Du får pröva olika former av rörlighet och styrketräning som passar för dig. Allt detta för att få en friskare mer hållbar rygg och stärka hela […]

Läs mer

Team Kom igång!!

Team Kom igång 55 min 3000:-   ( 3-5 deltagare) Har du aldrig tränat förut eller svårt att få till regelbundenhet med din träning? Då skulle du passa perfekt i denna grupp. Vi jobbar med enkla och effektiva övningar inom styrka och även pulshöjande övningar. Passen är varierande och man jobbar efter sin egen förmåga. Vad […]

Läs mer

Team Utmaningen express

Team Utmaningen express 30 min 1500:-   ( 3-6 deltagare) Perfekt för dig som har ont om tid. Står du och trampar på samma ställe och inte kommer vidare i din träning eller vill du utmana dig själv i styrka och kondition? Då är denna Team grupp på 3-6 personer verkligen nåt för dig! 10 träffar […]

Läs mer

PT Team!!

Vecka 2 drar vi igång nya grupper med PT team  träning. 1 gång under 10 veckor träffas vi och tränar tillsammans. 3-5 personer i varje grupp. Exempel på grupper som startar: Team Utmaningen express 30 min 1500:-   ( 3-6 deltagare) Perfekt för dig som har ont om tid. Står du och trampar på samma ställe och […]

Läs mer

Mamma/Baby träning!

Välkommen att komma med din bebis och stärka upp dig efter graviditeten. Vi kör igång en ny omgång i februari av nästa år. Hör av dig om du har frågor eller vill anmäla dig. 0502/13350 eller mail www.halsocentertidaholm.se

Läs mer

InBody 270

  Vi har kommit igång med vår nya scanner InBody . En våg som scannar av din kroppssammansättning. Förutom muskel- och fettmängden får du även veta bl.a kroppens muskelbalans samt mängden visceralt fett dvs bukfettet. Tid bokas i reception. Vi erbjuder engångs mätning och ett klippkort på 6 gånger.

Läs mer

Ny maskin!!!

För några veckors sen anlände vår nya trappmaskin. Den används flitigt av medlemmarna och den är effektiv. Pulsen och baksidan av underkroppen får sig en rejäl utmaning. Fråga någon av personalen om du har frågor om maskinen.

Läs mer

Nya pass!!

Vi vill påminna er om att kontinuerligt in och kika på schemat över våra pass. För vi byter lite då och då ut gamla pass mot nya FortGjort pass. Det finns otroligt många olika FortGjort pass så vi får pröva oss fram under våren för att kunna plocka ut guldkornen 😉  

Läs mer
Läs in fler